TRABZON / ORTAHİSAR - Yavuz Selim İlkokulu

Şbt

Doğa Geleceği Değiştirir (Nature Changes The Future) adlı eTwinning Projesi okulumuz öğretmeni Nurcan ODABAŞ nezaretinde başlamıştır.

Nis

Öğrencilerimizi ve öğretmenleri Nurcan ODABAŞ Çevreye Saygı (Respect The Environmet) projesi kapsamında Mart ayı etkinliklerini tamamladılar.

Mrt

Matemetiğe Dokun (Touch The Math) eTwinning projesi çalışmalarında  1. sınıf  öğrencileri Dünya Matematik Günü etkinliklerini tamamladılar.

Mrt

Matemeatiğe Dokun (Touch the Math) Projesi kapsamında 1/B sınıfı öğrencilerimiz Web.2.0 araçlarını kullanmayı öğrenerek kendi proje logolarını tasarladılar.

Mrt

Matematiğe Dokun (Touch The Math) eTwwinning Projesi ile her ay belli kazanımlar çerçevesinde etkinlikler düzenlenecektir. Projemizin amacı matematiği anlaşılır hale getirmek ve matematik dersini sevdirmektir. Bu amaçla özellikle geri dönüşüm malzemelerini kullanarak somut materyaller tasarlamak, doğadaki malzemeleri kullanarak matematik koınularını öğretmek ve web2 araçları ile daha anlaşlır ve eğlenceli hale getirmeye çalışmaktır.

Mrt

Çevreye Saygı ( Respect The Environment) eTwinning Projesi ile ilgili öğrencilere çevre bilinci, çevre temizliği alışkanlığı kazandırmak, doğaya karşı saygı duyamanın kendine saygı duymak anlamına geldiğini öğretmek, sağlıklı olmanın doğaya sahip çıkmaktan geçtiğini benimsetmek amaçlanmıştır.

Ara

YAVUZ SELİM İLKOKULU ANA SINIFLARI A VE  B ŞUBELERİ DSİ TAŞKIN MÜZESİNİ ZİYARET ETTİLER.

Kas

OKULUMUZ AİLE BİRLİĞİ YENİ BAŞKANI  ESEL KOÇAK ÖNDERLİĞİNDE GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR.

DURSUN ÖĞRETMENİMİZ ÖĞRENCİLERİ İLE BİRLİKTE OYUNCAKİSTANI ZİYARET ETTİLER.

Nis

TRABZON ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜMÜZLE İŞ BİRLİĞİ İÇERİSİNDE FİDANLARI ÖĞRENCİLERİMİZLE,ÖĞRENCİLERİMİZİN SAYESİNDE DE FİDANLARIMIZ TOPRAKLA BULUŞTU.